Hypnose online eller hypnose i Odense (fysisk fremmøde)?

HypnoCoachen tilbyder både hypnose i Odense og online, og hvad skal man så vælge?

Bor du i nærheden er Odense, så book endelig en tid til en session i klinikken. Det giver en lidt anden kemi at lave hypnosen ved fysisk tilstedeværelse. Men når det så er sagt, så er der ikke forskel på det resultat, man ender ud med. Oven i købet kan nogen mennesker have det godt med at være i vante hjemlige omgivelser under hypnosen.

Hypnose online: Hvad kræver det at blive hypnotiseret online?

 

Hvis du skal have en hypnose session online, så skal du have et internet, som er stabilt, således at der ikke er hak i lyd eller billede under hypnosen.

Du skal have et headset på, så du og din hypnoterapeut tydeligt kan høre hinanden.

Du skal have Zoom installeret (det er gratis for dig, og du får mere info om, hvordan du installerer det efter bookning, hvis du ikke har det i forvejen).

Du skal også helst have en god lænestol, som du kan sidde behageligt og stabilt i under hypnosen i de typisk 1-1½ time som sessionen varer. Hav også et tæppe du kan lægge over dig og en pude til nakken.

Du skal have en mobiltelefon inden for rækkevidde, så hypnotisøren kan kontakte dig via den, hvis internetforbindelsen skulle glippe (bare rolig, du er altid i fuld kontrol under hypnosen, så du kan sagtens hoppe ud af trancen og ligeledes tage telefonen, hvis hypnoterapeuten ringer til dig ;-)).

Hav lommetørklæder og et glas vand i nærheden.

Og så skal du selvfølgelig kunne sidde uden forstyrrelser i den tid en hypnose-session tager (typisk 1-1½ time).

Hypnose i Odense:

 

Vælger du at få en hypnose-behandling i klinikken i Odense, så er der selvfølgelig sørget for en god stol til dig og alt det andet, som du ovenfor selv er ansvarlig for, hvis du får en online hypnose behandling.

Kom i god tid og beregn ekstra tid i myldretiden, for du får mere ud af hypnosen, hvis du ikke er fyldt med stresshormoner.

Det gælder selvfølgelig også, hvis du får en hypnose session online, at du har forberedt dig, så du ikke stresser det sidste stykke tid med at finde stol frem og få lukket katten ud, uanset om du får hypnose på Fyn, i Jylland, Sjælland, eller Langtbortistan. Hav tingene klar, så du er afslappet, når din behandling starter.