Hej. Mit navn er Belinda Hansen, og jeg hjælper mennesker med at blive den bedste udgave af sig selv og være “ægte”/autentiske i deres relationer.

 
Siden jeg var teenager, har jeg haft en drøm om at hjælpe folk med at leve mere fuldt ud, med redskaber, der sparker r*v. De redskaber er blevet hypnosen blandet med NLP og coaching. Med de værktøjer skaber jeg nu forandringer for mennesker i løbet af 1, måske 2, sessioner, og via online kurser, så de kan slippe de blokeringer, der gør, at de før har været tilbageholdende, manglet troen på dem selv, eller bare har været ked af livet. Samtidig hjælper jeg med at hive de “ressourcer” (potentiale/positive egenskaber/styrker/etc.) frem til overfladen, som vi alle rummer, så de kan udnyttes optimalt, i stedet for at de er gemt af vejen til ingen verdens nytte. Du kan så at sige blive den bedste udgave af dig selv, når du slipper det uønskede og folder dine styrker ud.
 
Helt konkret kan det f.eks. se sådan ud:

Scenarie 1: Tænker på andre før dig selv
Du har tendens til at tænke (for meget) over, hvad alle andre tænker, føler og mener, og glemmer nogle gange at prioritere dig selv.

Med hypnosen/hypnocoaching øger du bl.a. dit selvværd, lærer at prioritere dig selv uden at det går ud over andre, og bliver selvsikker ift. de mål, du har.
Læs mere hér
Scenarie 2: Uudnyttet potentiale
Du har al den her viden om, hvordan du bliver en god [indsæt selv - f.eks. sportsudøver, foredragsholder etc.], og du gør alt det rigtige, men et eller andet holder dig alligevel tilbage fra at præstere dit optimale.

Det er vigtigt at have det mentale med, når man skal præstere. Viden er nødvendig, men har man al den viden (og måske træning/øvelse), som burde være nok til at performe, og det stadig ikke lykkes, eller du lige mangler de sidste 1-2% for at top-performe, så kan mentaltræning og hypnose få dig til at udnytte potentialet, du har gemt i dig.
Læs mere hér
Scenarie 3: Overvægt
Du har overflødige kilo med dig, og det går både ud over dit selvværd, dit energiniveau, dit humør, samt det liv du ønsker at føre (f.eks. ting som at hoppe på trampolin med børnene eller at rejse).

Hypnosen kan hjælpe dig med at få selvværdet tilbage, uanset de ydre omstændigheder, men det kan også hjælpe med helt konkret at give dig kontrollen over din sult, og hvad du spiser. Ja, endda give dig lyst til at motionere med noget, som DU synes er sjovt, hvis det kunne være noget? Men hvad hvis du slet ikke behøver at vælge imellem at arbejde med dit selvværd ELLER at tabe dig? Hvad hvis du kan få begge dele og meget mere ved samme behandling?
Læs mere hér
Øvrigt
Behandlingerne kan bruges til så meget mere, end de 3 eksempler nævnt her; alt fra fobier, traumer, selvsikkerhed, rygestop/vaner mm., så hold dig ikke tilbage med at kontakte mig for at høre, hvad jeg specifikt kan hjælpe dig med.
Kontakt
Previous
Next